Kvaliteten i top

Hvem er vi?

"Toppen af kvalitet starter fra bunden, det er sådan vi ser på det."
- James Tønnesen, Bagermester

Hos Det Daglige Brød er et rigtig godt kvalitetsbrød forarbejdet efter gamle traditioner. Hos os får dejen den tid der skal til, for at få de bedste egenskaber frem i det færdige brød. Dette er over 100 år gammel viden om hvordan enzymer udvikler sig over tid. Mange typer  af brød hæver over flere dage, men som minimum giver vi brødet lov til at hæve i 12 timer. Den ekstra giver en unik struktur og lang tids fugt i krummen. Ud over det sørger vi også altid for at vælge de bedste råvarer. Blandt andet bruger vi stadig smør i traditionelt smørbagt bagværk, såsom franskbrød og teboller. Vi bruger de fineste typer af mel, fra hele verdenen, blandt andet Manitoba hvedemel fra Canada og Italien, og den velkendte Durum hvedemel. Vi bager 100% Durumbrød og 100% Manitoba fuldkornsbrød, og nu som noget ganske nyt, har vi også 100% Durum fuldkornsbrød.

Hos Det Daglige Brød tilsætter vi ikke konserveringsmidler. Her får du de rene råvarer bagt af rigtige bagere, serveret friskbagt hver morgen i vores vareudlevering.